Mobila företagsväxlar

Mobila växlar är så kallade molnbaserade kommunikationslösningar och opererar över internet.

Förutom vår egna molnbaserade telefonväxel Ringup ME kan vi också erbjuda mobila företagsväxlar från någon av våra operatörer.

Ringup ME

Ringup ME är en växellösning som bygger på en plattform från Mitel, en världsledande leverantör av företagslösningar baserade på IP telefoni.

Enkel
Att köpa telefoni har aldrig varit enklare, genom att välja Ringup ME så slipper ni köpa in och hantera en egen växel på företaget. Istället låter ni Ringup drifta er växel i molnet och för det betalar ni endast en månadsavgift.

Funktionsrik
Ringup ME erbjuder ett brett utbud av tjänster som passar företag med stora krav på sin kommunikation. Mobila anknytningar, mobil-appar, chat, svarsgrupper, närvarotjänster, video- och röstkonferens och mycket mer.

Funktionsrik

Ringup ME erbjuder en stor mängd av tjänster och funktioner som behövs i en modern telefoni/kommunikationslösning. Växeltjänsten innehåller mängder av olika funktioner, för att kunna tillgodose alla företags unika behov av telefoni. Vissa ingår i grundpaketeringarna och vissa finns som tillval.

Operatörsneutral växel

Till skillnad mot många alternativ på marknaden tvingas ni inte in i någon specifik operatörslösning med Ringup ME utan kan själva välja den operatör som passar er bäst. Det är viktigt för vår trovärdighet som operatörsneutral partner.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.