Om oss

Helhetslösningar sedan 1997

Com7 erbjuder moderna IT- och kommunikationslösningar till både små och stora företag. Inom telefoni erbjuder vi både mobila och fasta telefonitjänster, växellösningar och svarsservice. Inom IT så fokuserar vi på moderna och kostnadsoptimerade molntjänster, data/IT-service och IT-säkerhet samt copy/printlösningar. Självklart erbjuder vi också utbildning och supportavtal för IT, telefoni och kringutrustning – både för nya och gamla kunder.

Vi har kontor i Göteborg och Stockholm och våra kunder finns i hela Sverige. Välkommen till helhetslösningen.

1997 startade Com7s resa till att bli en operatörsoberoende kommunikationsleverantör inom Telefoni, IT och dokumenthantering. Com7s VD Mathias Andersson startade då bolaget Comforit i Göteborg och man sålde förvalstelefoni till företag. Under åren utvecklades företaget och man började även sälja mobila lösningar, internetaccesser och telefonväxlar till företag.

2008 köps Comforit av Mobyson då man såg värdet av kundstocken och ville etablera sig i väst.

2010 Efter köpet valde Mobyson att byta inriktning på sin verksamhet och fokusera på de största företagen i Sverige. Mathias med några kollegor från Comforit kunde därav 2010 starta det nya bolaget Com7 och många av de gamla kunderna och anställda följde med.

2012 började man arbeta med ITtjänster och i början av 2016 köpte Com7 IT-bolaget CQnet för att kunna erbjuda sina kunder en helhetslösning med Telefoni, IT och Dokumenthantering.

2022 Förvärvade Com7 Ninordens telekomverksamhet.

 

Kontakta oss gärna

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.