Lagring i Sverige

Molnserver är en tjänst som ger dig tillgång till virtuella servrar med nätverk, lagring och operativsystem från Com7s datacenter i Göteborg.

Målet med att använda en molnserver som tjänst är att förenkla hela IT-frågan för dig som kund. Med en molnserver får du en problemfri IT-lösning där du slipper hantera underhåll och driftstörningar. Istället kan du fokusera på andra saker som är viktiga för din verksamhet. Vår serverhall har säkra utrymmen, ström och kylning.

Varje användare ansluter till sitt eget ”skrivbord” som ger tillgänglighet till företagets dokument och program. Molnservern är tillgänglig från alla datorer som har internetanslutning.

 

För medarbetarna möjliggör en molnserver att de får bättre tillgänglighet och förbättrade möjligheter att arbeta på distans.

I tjänsten går det enkelt att lägga till eller ta bort användare så den anpassas efter företagets behov. Eftersom tjänsten debiteras per användare och månad blir IT-kostnaderna enkla att förutse och budgetera.

Fördelar med Molnserver:
– Fast månadskostnad per användare
– All hårdvara, mjukvara och licenser ingår i månadskostnaden
– Åtkomst oavsett var användaren befinner sig
– Automatisk Backup
– Hög säkerhet då informationen lagras i ändamålsenlig datahall skyddad med UPS, redundant internet och larm/stöldskydd

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.