Telefoni

Com7 RingUp Me är smart företagstelefoni! Vi på Com7 löser telefonin för företag med både enklare och komplexa behov. Vi driftar din växel i molnet så att du slipper köpa in och hantera en egen växel.

Telefoni

Vi är operatörsneutrala och du väljer själv den operatör som passar dig bäst. Du väljer också de tjänster inom företagstelefoni som du faktiskt behöver, och betalar bara för de du använder.

Paketera till exempel tjänster som mobila anknytningar, mobilappar, chat, svarsgrupper, närvarotjänster eller video- och röstkonferens.

Läs mer!

För oss på Com7 handlar allt om att du som kund ska spara tid. Vi arbetar inom tre affärsområden; telefoni, IT/data och dokumenthantering. Detta är vad TID innebär för oss:

T – står för telefoni. Vi kan allt inom företagstelefoni, som växellösningar, mobiltelefoni, IP-telefoni, antennförstärkning och service.
I – står för IT/data. Vi ser till så att allt på ditt företag fungerar. Allt från datorer och skrivare, molntjänster, wifi till personal och besökare, domäner, sökmotoroptimering och mycket mer.
D – står för Dokumenthantering. Vi har smarta och tidsbesparande maskiner med multifunktionslösningar och vi hjälper dig med installation, underhåll, service och support.

Kommunikation är en grundläggande del i vårt samhälle och människan utvecklar hela tiden nya sätt att kommunicera. Detta kan bli mycket att hantera för företag. Är du en av alla dem som utöver dina arbetsuppgifter måste hantera telefoner som går sönder, skrivare som krånglar och backupper på viktiga dokument?
Hos oss får du en personlig kontakt, full service och inget strul. Du slipper telefonköer, vidarekopplingar och komplicerade erbjudanden. Du får TID till att göra det som du är bäst på – Ditt jobb!

● Vi är sedan 2013 medlen i kedjan Ring Up
● Vi är operatörsneutrala och du väljer själv vilken operatör som passar dig bäst. Vi samarbetar med de stora operatörerna som Telia, Tele 2, Telenor och 3, och är partner med bland annat Sony, Nokia, Samsung, och APPLE.