RingUp

RingUp levererar ett komplett utbud av produkter från de ledande tillverkarna i branschen.

Förutom mobiltelefoner, mobila tillbehör, surfplattor och datorer m.m. är vårt huvudsortiment operatörstjänster, mobila tjänster, samt egna IT-tjänster som kompletteras kontinuerligt med fler områden för att RingUp ska kunna leverera en helhet inom kommunikation.
Företagsförsäljningen är huvudmarknaden.

LÄS MER…

RingUp är inget stort opersonligt företag, med ett huvudkontor på fina gatan. Vi är lokala världsmästare på att hitta rätt kommunikationslösningar för våra kunder. Vi är eldsjälar i allians. En stark kedja av sammansvurna entreprenörer, som vuxit oss allt starkare sedan 1989. Vi drar nytta av vår strävan efter ett marknadsanpassat kunderbjudande. Vi drar nytta av varandras kompetens. Allt för att kunna leverera rätt lösningar till våra kunder.

Titta på vår företagspresentation

Vårt sortiment

Huvudsortimentet består av operatörstjänster, mobila tjänster, mobila produkter samt egna IT-tjänster som kompletteras kontinuerligt med fler områden för att RingUp ska kunna leverera en helhet inom kommunikation. Hit hör fast och mobil telefoni, mobila bredbandstjänster, systemintegration, IT-produkter samt mobila IT-tjänster.
Alla RingUp butiker tar emot service från alla ledande märken. Företagsförsäljningen är huvudmarknaden.

Långsiktiga relationer

RingUp säljer inte bara produkter och tjänster. Vi installerar, utbildar och tillhandahåller service och support. Vårt erbjudande är kundanpassade enkla lösningar eller helhetslösningar, beroende på kundens behov. Vårt interna mantra är: En nöjd kund kommer tillbaka. Ett avslut är inte slutet på en affär, utan början på en långsiktig affärsrelation. Enkelt sagt, men en stor utmaning i vardagen!

25 års erfarenhet
Vi har levererat kommunikationslösningar till företag i 25 år.

Lokal världsmästare
Vi finns på ca 50 orter i Sverige, från Ystad i söder till Luleå i norr.

Alltid nöjda kunder
Vi satsar på långsiktiga relationer som skapar förtroende.

Optimal Företagstelefoni
Vi är specialister på allt inom företagstelefoni och våra skräddarsydda lösningar täcker alltifrån mobila och fasta företagsabonnemang och företagstelefoner, till växelsystem och IP-telefoni. Vi analyserar ditt företag och ger dig en lösning med utgångspunkt från era behov och önskemål.