Vi på Com7 är specialister på allt inom företagstelefoni och våra skräddarsydda
lösningar täcker alltifrån mobila och fasta företagsabonnemang och företagstelefoner,
till växelsystem och IP-telefoni.

Com7 analyserar ditt företag och ger dig en lösning med utgångspunkt från era behov och önskemål.

Hör gärna av dig till oss så bokar vi in ett möte där vi tillsammans går igenom era behov och utformar en skräddarsydd lösning.

Våra olika lösningar levereras med flera modeller av trådbundna eller trådlösa systemtelefoner. Allt efter behov och önskemål.

Viktigt för oss på Com7 är att kunden får ”rätt lösning”.

Detta uppnås genom att vi ser till de krav och de önskemål som kunden har samt att vi noggrant analyserar de behov som finns i företaget.

Kundplacerade system eller IP-baserade kommunikationslösningar.

För att vi på Com7 ska kunna erbjuda ditt företag en specifikt anpassad kommunikationslösning utgår vi alltid från era individuella behov.

En kommunikationslösning för företag skiljer sig mycket beroende på bolagets storlek, rörlighet, bransch o s v.

Vi erbjuder framtidssäkra kundplacerade lösningar inom företagskommunikation.

Allt ifrån små enkla analoga system med ett fåtal anknytningar till avancerade IP-baserade plattformar för nätverkskommunikation med obegränsat antal anknytningar.

Till detta kan vi erbjuda ett stort urval av affärsapplikationer.

En perfekt kommunikationslösning för just ditt företag.
Med en kommunikationslösning från Com7 får ditt företag den mest optimala uppsättningen av både fasta och trådlösa systemtelefoner. Vi skräddarsyr paketet enligt ditt företags behov och framtidsvision. Det är dina önskemål och vår expertis som tillsammans skapar den bästa kommunikationslösningen för ditt företag.

Vi värnar om vårt goda rykte och vi är fast beslutna om att erbjuda dig och ditt företag oklanderlig service och support. Vi gör förarbetet, kalkylerar era behov och leder projektet från beställning till installation av ditt företags kommunikationslösning. När systemet är på plats utbildar vi gärna personal och givetvis erbjuder vi även fördelaktiga serviceavtal och professionell support.

Hör av dig till oss för mer information om vad vi kan göra för just dig.

Dagens samhälle präglas av effektivitet och som företag är det viktigt att inte halka efter.

Att kunna arbeta vart vi vill och när vi vill är inte bara en möjlighet utan också något vi tar för givet.

Vi på Com7 har specialiserat oss på kommunikationstjänster och vi vet hur viktig en stabil och pålitlig telefonilösning är för ett företag och vi strävar ständigt efter att erbjuda kostnadseffektiva och skräddarsydda kommunikations- lösningar som effektiviserar er verksamhet och förenklar er vardag.

Numera övergår majoriteten av svenska företag till IP-telefoni. Det effektiviserar och förenklar er verksamhet.

Com7:s RingUp Me är en molnbaserad telefonilösning som bygger på Solus plattform där alla servrar finns i Sverige, vilket borgar för enastående kvalité, säkerhet och en ständig utveckling.

Det innebär att all telefoniverksamhet såsom företagstelefoni, växelfunktionalitet mm enkelt kan nås via en kommunikationslösning i molnet och inte längre kräver en fysisk plats någonstans hos företaget.

Med en mobil växel behöver du inte bekymra dig över underhåll, plötsliga olyckor eller uppdateringar av ditt företags växeltelefoni.

Våra mobila växlar är så kallade molnbaserade kommunikationslösningar och opererar helt och håller över internet.

Ditt företags telefonväxel utgår säkert från en av våra servrar med säte i Sverige.

Förutom vår egna molnbaserade telefonväxel Com7 Me kan vi också erbjuda mobila företagsväxlar från någon av våra operatörer.

Com7 har högsta status och förmånliga avtal med alla ledande telekom-operatörer vilket gör oss till en neutral rådgivare som du kan lita på.

Vi erbjuder givetvis även konsulttjänster såsom projektledning, förstudier, behovsanalyser, utvärdering av operatörsavtal, utbildning, installation, driftsättning, service och support.

Vi tar gärna helhetsansvaret för ditt företags kommunikation och säkerställer det både kostnadseffektivt och professionellt. På så sätt besparar vi dig och dina anställda dyrbar tid.