Account manager Stockholm

COM7 AB

Publicerad: 2019-08-10

Ort: Stockholm 
Yrke: Utesäljare 

Om tjänsten
I rollen som företagssäljare kommer du in med driv, energi och sinne för goda affärer! Com7 erbjuder moderna IT och kommunikationslösningar både till små och stora företag. Med vår breda tjänst och produktportfölj är vår styrka att alltid kunna leverera den bästa lösningen för våra kunder. Vårt huvudsortiment är operatörstjänster, mobila tjänster och molnväxlar samt svarsservice och egna IT-tjänster.Com7 är medlemmar i RingUp kedjan. Vi har kontor i Göteborg, Stockholm och Sundsvall.

Som Account Manager driver du din egen försäljningsprocess från prospektering, kundmöten, offerthantering och avslut till uppföljning av samarbeten. Du håller hög aktivitet och kontaktar kunder främst över telefon i ett första skede för att sedan träffa dem i sin ”hemmamiljö” under kundmöten. Du kommer att arbeta i ett bolag med en aktiv, driven och positiv företagskultur. Du rapporterar till och får löpande support från din närmsta försäljningschef samtidigt som du även bollar tankar och idéer med dina kollegor i försäljningsteamet.

Vi söker dig som gärna har några års dokumenterad säljerfarenhet, helst inom telekom eller IT. Du är en driven individ med sinne för affären och besitter en stark entreprenörsanda. Du har erfarenhet av komplex försäljning sedan tidigare och besitter kunskap att förklara och förstå kundernas framtida lösningar på ett enkelt sätt.

Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande arbete i en härlig miljö med högt i tak och fantastiska kollegor.
Com7 erbjuder dig en nyckelroll i bolagets fortsatta expansion i Göteborgsregionen. Som Account Manager kommer du arbeta heltid från måndag till fredag med god grundlön och en rörlig del som baseras på dina försäljningsresultat.

Skicka din ansökan idag till försäljningschefen fredric@com7.se

En bra säljare fattar snabba beslut. skicka därför din ansökan redan idag eftersom vi behandlar ansökningarna löpande!
Finner du tjänsten intressant? Märk din ansökan “Account Manager Stockholm”